Tvillingernes mor.. uden tvillingerne.

Gin og Jazz eller Jazz og Gin?! #DetBetyderFaktiskNoget

ALLE mennesker siger ALTID Gin og Jazz når de taler om tvillingerne. Det er altid den vej, pånær når det er mig og Kaspar der snakker om dem, vi siger altid Jazz og Gin.
Jeg begyndte på det allerede da de var babyer, jeg ved ikke hvorfor men jeg synes det er så synd for Jazz at han altid skal nævnes til sidst. Jeg kan godt høre at Gin og Jazz klinger bedre, men synes det er så synd.
Kom til at snakke med Kaspar om det i telefonen i går, og vi var helt enige, han prøver bare at skifte lidt, med hvem han siger først. Vi blev også enige om at det ikke burde betyde noget for os, hvad hvilken rækkefølge folk siger vores børns navne i, men det gør det altså 😀

Vi snakkede også om det der med at bytte om på dem, åh hvor har jeg tit kaldt Gin for Jazz og omvendt, og nu er de begyndt at rette mig, og også Kaspar åbenbart, de havde stået nede i Irma, da Gin altså til sidst var blevet sur, og stillet sig op med hænderne i siden, på bedste diva vis og sagt ”Atså far jeg hedder atså Gin! Og må vi så få den is!” Nånå, ja det måtte de så godt. Åh de bliver så hurtigt store de små, altså altså!

#Tvillingernesmor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tvillingernes mor.. uden tvillingerne.