Tvillingernes far

Tvillingernes mor.. uden tvillingerne.

Jeg har lige haft 4 dage, hvor Jazz og Gin var ved deres far. Jeg savnede dem sådan, det gør jeg altid når de er væk. Jeg elsker virkelig min hverdag – men jeg havde en ualmindeligt god weekend.

Jeg var ude og spise store fede burgere og drikke spandevis af vin. Det gjorde jeg med mine to bedste veninder Lulu og Anni – De har altid været i mit liv, lige siden efterskolen hvertfald, og de blev hængene, selv når det var aller hårdest.
Jeg har det altid så skægt når jeg er sammen med dem, vi griner en helt masse og når alligvel altid at få ordnet verdens situationen. Jeg kan virkelig stole på dem, både til at holde mit hår, og passe mine børn, de er sgu guld værd.

Søndag, lå jeg på sofaen hele dagen og var bare så mega ynkelig, jeg havde bare så mange tømmermænd. Jeg skulle havde været på date med en fra tinder, men måtte aflyse fordi jeg havde det så super mega dårligt – han tog ikke nej for et nej, og vi endte med at gå en tur rundt om søerne, klokken 23, med varm kaffe og friskbagte crossainter, om han havde stået og lavet til os. Han var virkelig sød, men nok for sød til mig. Eller nej ikke for sød, det kan man ikke blive, men han var for meget på en eller anden måde som jeg bare ikke kan forklare.

Mandag fik jeg lavet det sidste af det som min studiegruppe skulle have til vores opgave, tirsdag, drak øl med min fætter og kusine som er hjemme i danmark på ferie, de er begge flyttet til Belgien, det var så hyggeligt lige at se dem. De kommer med hele familien og spiser på fredag, det glæder Jazz og Gin sig til.

Og så blev det endelig tirsdag eftermiddag 15.07 og jeg hentede tvillingerne i børnehaven, SÅ stod munden ikke stille på dem, de kunne slet ikke nå at få vejret, mens de fortalte om hvad de havde lavet med far, de havde rigtig hygget sig, så spiste vi pasta med kødsovs og jeg så cirkus de havde øvet med far.

#Tvillingernesmor #FuckHvorJegElskerDem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tvillingernes far