Hjemmelavet pizza & Tinder

Søndag morgen, moster Henning og honning madder

Det er søndag morgen klokken er 7.23 og jeg har været oppe i en evighed! Min søster moster Henning, har sovet her, vi havde familien til middag igår, inklusiv min fætter og kusine fra Belgien. Det var meget hyggeligt, men noget af et arbejde, når man samtid har migræne, så klokken 14, besluttede jeg at lade steg være steg og bestilte noget fra LeLe – det var et hit, og jeg kunne pleje mit hoved en ekstra time eller to, mens moster Henning var på legepladsen med tvillingerne.

Jeg kom først i seng klokken 2, og mit hoved var stadig forfærdelig ømt, men klokken halv seks var begge tvillinger færdige med at sove, så vi gik en tur i det helt vildt fantastiske vejr! Hvor var det dejligt, og aldrig har østerbrogade været så stille og rolig og smuk, Jazz legede at han røg, fordi man kunne se hans ånde (ja, den skal jeg liiige havde fortalt ham ikke er sejt). Vi gik til bageren og de havde noget lokalt honning (HVEM har bier på østerbro?!) – så det skulle vi selvfølgelig prøve, og det er jo søndag, så vi købte også kanelsnegle, og så ellers hjem og vække moster Henning, med morgen mad på sengen. Det var så hyggeligt, at sidde der og spise honning madder, af honning lavet lige her på østerbro, og drikke iskold mælk, mens vi snakkede om at vi skulle prøve den nye legeplads når vi skulle følge moster Henning hjem.

Jeg er så fan af weekend!

#Tvillingernesmorsamvirke_maj_honning_0079

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hjemmelavet pizza & Tinder