Farvel fitness!

Øh hvor er mine børn?!

Åh hvor er jeg dog distræt og så køre jeg bare på autopilot! Efter uni i dag, sidder jeg i bussen og tænker på hvad jeg skal lave til aftensmad, har lyst til sushi, men det kan tvillingerne bestemt ikke lide, så jeg må finde på noget hurtig hurtig nede i irma, for vi har også travlt for Jazz skal til fodbold, og Gin skal til gymnastik.

Jeg kommer ind i børnehaven, smiler til den søde pædagog som kommer mig i møde, meget forvirret. Og så siger hun det: ”Øøh.. Gin og Jazz er blevet hentet af deres far, for en time siden?”. og så kan jeg ikke gøre andet end at grine, og fortælle hende hvor dum jeg er, det er ikke mere end 3 timer siden jeg snakkede i telefon med Kaspar, som fortalte hvad de skulle lave de næste par dage, han har jo tvillingerne til torsdag. Åh altså! Kors hvor jeg distræt! Stakkels pædagog, hun nåede lige at blive bange for at de var noget galt på færde, men nej nej, tvillingerne har bare en meget speciel familie, der ikke har helt så meget styr på det hele – men som hun selv sagde ”Men børnene har det jo fantastisk, så betyder det nok ikke så meget om det er mor eller far der henter dem om mandagen” – jeg bliver så glad når nogen siger at mine børn har det fantastisk. Jeg VED det jo godt, jeg kender dem jo, men det betyder bare meget at få det afvide af en fag-kvinde 🙂

Nå, men nu ved jeg hvertfald hvad aftens menuen står på; Sushi og hvidvin 😀

7181575-a-cartoon-girl-with-a-confused-expression

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Farvel fitness!